Hvem er jeg?

Jeg er 53 år – bor i Værløse og har kontor i Farum Erhvervspark, hvorfra jeg driver Hessner-Consult.

Hvordan blev jeg radikal? Mit medlemskab i Radikale Venstre startede da jeg var 28 år gammel, boede på Frederiksberg og ventede mit første barn. Jeg har altid stemt social-liberalt og Lone Dybkjær var mit store forbillede. Jeg oplevede et parti der lagde vægt på både ”hjerne og hjerte”, var grundig, saglig og prøvede at se en sag fra to sider. Værdier og en politisk tilgang som jeg følte mig i overensstemmelse med – og sådan har jeg det stadig.

Mit liv i Furesø Min mand og jeg flyttede til Værløse i 1997, da vores søn var 1 år. Oliver skulle vokse op i frisk luft med gode pasnings-, skole- og fritidstilbud – og 5 år senere kom Katarina til. De har haft fantastiske rammer i bl.a. Dalgårdens vuggestue, Solbjerg børnehus, Søndersøskolen og Kruse Gymnasium / Gladsaxe Gymnasium. Undervejs stillede jeg op til kampvalg i Søndersøskolens bestyrelse, blev valgt og var en kort periode også formand for skolebestyrelsen, bla. mens udvidelse af skolen stod på.

I fritidslivet i Furesø har familien været aktive i Værløse og Farum Boldklub, Farum Bordtennis, HVT (Hareskov-Værløse Tennisklub), Værløse Gym & svøm, FGF (Farum Gymnastikforening), Hareskovens Skiklub og senest Furesø Løbeklub/Powerwalk. Vi nyder nu naturen omkring os og de gode kulturoplevelser i Furesø.

Min erhvervskarriere Mine forældre arbejdede som hhv. klinikassistent, senere butiksejer (mor) og litograf (far). Jeg voksende op med min yngre bror i Gladsaxe og blev familiens første student sideløbende med at være elitegymnastiktræner og aktiv dommer. Jeg er matematisk-fysisk student fra Gladsaxe Gymnasium og fandt derfra til CBS, hvor ”Mennesket i organisationen” fandt min interesse gennem arbejdspsykologi, personaleledelse mm og jeg skrev speciale om at lede vækstvirksomheder. Min karriere har siden favnet roller som HR-partner, Managementkonsulent, Regionschef og nu soloselvstændig på 10. år. Som selvstændig erhvervsdrivende og bestyrelsesmedlem i FUEF – Furesø Erhvervsforening siden 2014, omgås jeg mange lokale iværksættere i Furesøs erhvervsliv

Radikale meritter Jeg blev valgt til byrådet i Furesø i 2017. Det har været forrygende og jeg har haft travlt som udvalgsformand på Kultur-, Fritid- og Idrætsområdet. Det har givet en fantastiks indblik i Furesø frivillige og foreninger – en verden fuld af ildsjæle. Herudover er jeg medlem af Økonomiudvalget, Børn og ungdomsuddannelsesudvalget og næstformand i Erhverv & beskæftigelse. Endelig er jeg politisk repræsentant i Furesø Museer/Immigrantmuseet, Erhvervskontaktudvalget, Folkeoplysningsudvalget samt Integrationsrådet. Jeg er politiker hver dag – alle ugens 7 dage.

Før valget til byrådet har jeg både været lokalformand, og kredskasserer jeg har siden 204 været indvalgt fra Nordsjælland i Radikale Venstres Hovedbestyrelse. Mit netværk i partiet er stort – og jeg benytter mig af det til inspiration og indflydelse og til at tale Furesøs sag på borgen. Det lokale perspektiv skaber også nationale løsninger og jeg har bla. deltaget i udformning af erhvervspolitiske indsatser i partiet. 

erhvervsvælgermøde tine taler
Kandidater_Sommergruppemøde_370 Martin Tine Sofie